Ultralightweight Foldable Compact Rullestol

Ultralightweight Foldable Compact Rullestol

Manuell rullestol LK801C2 er en lettvekt sammenleggbar manuell rullestol, den er svart pulverlakkert stålramme og sort Noly sete, enkel å rengjøre, den spesielle Anti-reversering, sikrere.
Chat nå

Produktdetaljer

Produktbeskrivelse

UltraLightweight Compact Wheelchair er lett å løfte, og den lille størrelsen gjør den ideell for reiser. Veier kun 24 kg. Stolen er lett å lagre og transportere. Denne serien sete og rygg foldes ned, samt hurtiggaffelgaffelene, og bakakselene gir en mye mindre foldet dimensjon enn noen annen ultra lett rullestol på markedet. De faste fotstøttene har hælløkker for ekstra komfort og sikkerhet.


Produkt detaljer:

Ingen-pneumatiske rullestoler LK801C2 detaljer:

Ikke-pneumatisk deaktivert manuell rullestol.png
  • Håndfeltet er høyt spent Polyester etylen, slitesterk og antislipende.

  • Lagerlomme bak ryggstøtte
sammenleggbar rullestol.png
  • 8 "× 1" Polyuretan Flat Free Front Casters

  • 24 "x 1.375" Polyuretan Flat Free Dekk med Tread.


ikke-pneumatisk rullestol.png PVC armlener: Lett å rengjøre, mer behagelig.


TIM截图20181031164727


Produktkvalifikasjoner:

1.jpg


Firma profil:

Tianjin Linkang Medical Apparatus Co, Ltd er en medisinsk utstyr produsent lokalisert i Tianjin China.We har spesialisert seg på FoU, produksjon og marked av helsevesenet medisinsk utstyr mer enn 10 years.Our hovedprodukter, inkludert helsevesenet utstyr og andre medisinske forbruksvarer. Vi har ny standard moderne fabrikkbygning på 30.000 kvadratmeter, mer enn 100 ansatte kvartaler, to kontorbygg. Og utstyrt med moderne lagrings-, logistikk- og distribusjonsanlegg.

Vi har vår egen design og testing avdeling, og OEM er akseptabelt. Dessuten har vi en grunnleggende produksjonskapasitet på 800.000 enheter årlig produksjon. Det er bærbart wheelcahir, også elektrisk rullestol, informer oss om ditt behov, vi vil svare deg på kort tid.


FAQ:

Q1. Hva er vilkårene for pakking?

A: Vanligvis pakker vi rullestol i støtdempende og dampproof skum og brune kartonger dekket av vanntett plastfilm.

Q2. Hva er dine betalingsbetingelser?

A: T / T 30% som innskudd, og 70% før levering. Vi viser deg bildene på rullestolen og pakkene før du betaler saldoen.

Q3. Hva er dine leveringsbetingelser?

A: EXW, FOB, CFR, CIF, DDU.

Q4. Hva med leveringstid?

A: Vanligvis vil det ta 3 til 5 dager etter mottak av forskuddsbetaling. Den spesifikke leveringstiden avhenger av varene og mengden av bestillingen din.


Vår service:

Denne bærbare rullestolen er forsynt med damper og sugert plastskum i brun kartong. Den er pakket i SKD-tilstand og enkel å montere. I tillegg legger vi til plast vanntett membrandeksel hele kartongen.

Med lastebil fra fabrikk til sjøhavn eller flyplass. Med jernbane, til Europa. Ved sjø, kunne vi velge de fleste havnehavene i Kina som fraktport, Genarally, Port Tianjin.Hot Tags: Ultralightweight foldbar kompakt rullestol, Kina, Foshan, fabrikk, leverandører, billig, best

Forespørsel

You Might Also Like