Ultralightweight kompakt rullestol

Ultralightweight kompakt rullestol

Denne Ultralightweight Compact rulleskøyter, med høyverdig flammehemmende, pustende nylonbelegg, setebeltel følger med for hver pc, holdbare sidevakter, høydejusterbar fotplate og push-to-lock hjulbremser.
Chat nå

Produktdetaljer

produkt introduksjon

Ultralightweight Compact Wheelchair er lett å løfte og den lille størrelsen gjør den ideell for reiser. Veier kun 24 kg. Stolen er lett å lagre og transportere. Stolen bretter seg nedover som en vanlig rullestol, og fotstøttene foldes også ned for å gjøre rullestolen enda mer kompakt. De bakre dekkbremsene bidro til komfort og sikkerhet.


Produkt detaljer

nylonpute manuell rullestol.png

Ultra-lett vekt holdbar stål ramme ,

rustfritt og kort utseende.

nylon pute lettvekt rullestol.png
  • Høyverdig flammehemmende, pustende nylonbelegg.


nylonpute sammenleggbar rullestol.png

Skrivebordslengde, ikke-avtagbare armlener, svampputer er veldig myk og behagelig.

nylon pute deaktivert rullestol.png

Fotstøtte med velcrofeste benstropp.

nylon pute protable wheelchair.png
  • 8 "flat frie fronthjul

  • 24 "flatefrie bakhjul med hvite ikke-merkbare polyuretan-dekk.
Produksjonsbeskrivelse

QQ 截图 20171030154821.png


Produktegenskaper

Nylonpute lettvekt Rullestol har toppmoderne design med folding for avansert allsidighet og enkel transport. Den 18-polede sitteplassen er ergonomisk utformet for komfort for å gjøre selvstendig mobilitet enkelt og behagelig. Dekkene, laget av solid gummi og montert på kompositthjul, sikrer en jevn og jevn kjøring, og har funksjon for push-to-lock-funksjonalitet for ekstra sikkerhet. Den slanke, svarte pulverformede rammen er ferdig med slitesterkt stål for å motstå sprekker og chipping. Den svarte tverrbraketten og nylonbelegget er robust, lett og lavt vedlikeholdsfritt.


firma profil

Linkang Medical er et medisinsk utstyr Manufacturing & Trading foretak som spesialiserte seg på Rehabilitering produkter, Hospital Device & Healthcare Prodcuts 'Manufacturing & Sourcing. Med nøyaktig produkt- og tjenesteposisjonering, profesjonelt driftsteam og kvalitetsproduktforsyning for å gi de beste kostnadseffektive medisinske utstyr og tjenester til de globale medisinske og helsepersonellkjøpene. Vi håper Linkang Medical vil være din mest lojale partnere i Kina.


Bruksanvisning

Utvid rullestol

Hold hånden med begge hender, slik at venstre og høyre ramme åpnes litt, og trykk forsiktig på håndflatene på begge sider av setet pute til seteputen er flatt.

Rullestol folding

Vri venstre og høyre fotpedaler oppover og løft sidene av pute med begge hendene oppover.

Pedaljustering

For å justere fotpedalen, bruk verktøyet for å løsne låsebolten eller låsemutteren. Etter å ha justert til riktig posisjon, lås bolt eller mutter.

Løftebenjustering

Hvis brukeren trenger å justere vinkelen på løftefoten, løfter du bare benet mot røret når du går oppover. Når du er nede, trekk forsiktig løftehåndtaket ned med hånden. Etter å ha justert til riktig posisjon, løsne løftehåndtaket. Øvre og nedre benpute kan også justeres ved å dreie. For å justere vinkelen på ryggstøtten, trenger du bare å lyse deg selv på ryggens bakside. Bruk begge hender til å trekke forsiktig ned og justere flensen. Det er fire hull for justering. (Merk: Brukeren må bruke vinkelrøret når han justerer vinkelen på ryggstøtten.
Hot Tags: ultralette vekt kompakt rullestol, Kina, Foshan, fabrikk, leverandører, billig, best

Forespørsel

You Might Also Like