Ultralight Children Travel Rullestol

Ultralight Children Travel Rullestol

Dette er en tenårings lett rullestol. Velg en QUICKIE sammenleggbar lett rullestol hvis du har skiftende behov, eller hvis du er på utkikk etter et bærbart alternativ, kollapser rammene sammen for enkel transport og de er svært justerbare, ultra lette og tilbyr vårt bredeste utvalg av alternativer. .
Chat nå

Produktdetaljer

Produktbeskrivelse

Teenagers transportstol med 16 "bakhjul har en lett aluminiumsramme og polstret polstring. De flared håndtakene og det praktiske baklengshengselet gjør at baksiden kan foldes ned for enkel oppbevaring og transport. Medfølgeraktiverte håndbremser er ideelle for låsing bakover hjul i løpet av pasientoverføringer, og sørger for ekstra sikkerhet og kontroll. Leveres komplett med setebelte, swingaway fotstøtter med komposittfotplater og hælløkker. Støtter pasientvekt på opptil 300 lbs.


Produkt detaljer:

Flared håndtak og hendig hengsel

Pulverlakkert stålramme

Polstret full lengde fast armlener

Polstret nylonbelegg er behagelig, lett og lett å rengjøre

Sikkerhetsbelte for ekstra sikkerhet

Nylon setebelter

Kompositthjul med solid gummi dekk

Med verktøyfrie, faste fotstøtter med hælløkker


sammenleggbare barn wheelchair.png

folding

lettvekt barn wheelchair.png16 '' pneumatisk dekk

tenåring deaktivert ultralight wheelchair.png

Dobbel støttestang


faste fotstøtter barn rullestol.png

Håndbrekk

barn protable wheelchair.png
detaljer


TIM 截图 20180921113746.jpg


Produktkvalifikasjoner:

通用 图 1 (1) .jpg

通用 图 1 (2) .jpg


Manuelle rullestoler

Manuelle rullestoler - Manuelle rullestoler er definert av de to store hjulene på baksiden, der en bruker kan selvdrive med håndfelger. De kommer i 5 generelle kategorier for å dekke dine behov:

1.Standard rullestoler - Dette er dine grunnleggende økonomi rullestoler, de er gode for innendørs / utendørs bruk og lett kommersiell bruk. Imidlertid er de tunge som er en viktig faktor når man vurderer at brukeren må presse den vekten. I tillegg betaler det å tenke på å løfte disse stolene inn i en bil når du reiser.

2.Lightweight Rullestoler - Laget av lettere materialer, disse rullestolene ligner deres standard-type fettere. Generelt har disse stolene bedre hjul og lagre, i tillegg til den lavere vekten, som gjør det mer effektivt å selvdrive eller presse med følgesvenn.

3.Reclining Tilbake rullestoler - Liggende rullestoler, som navnet antyder, tillater de sitteende brukerne å legge seg tilbake i sin stol. Liggende rullestoler kommer nesten til en full tilbaketrekning.

4.Heavy Duty rullestoler - Kraftige rullestoler er bygget spesielt for brukere som trenger et bredere sete og høyere vektkapasitet. Våre kraftige rullestoler kan romme brukere opptil 700 lbs. og med setebredder opp til 30 ".

5.Performance rullestoler - High tech møter høy ytelse i vår rullestolkategori. De er designet for å fungere som nesten en forlengelse av kroppen din. Hver del av stolen er tilpasset din kroppstype og for optimal effektivitet. Ytelsesstoler kommer generelt til modeller:

Sammenleggbare rammer - disse foldes i midten - "trekkspill" -stil.


通用 图 - 轮椅 .png


Full refusjon

Vi tilbyr full refusjon på alle:

Transport stoler

Standard manuelle rullestoler

Lettvekt manuelle rullestoler

Foldende ultralette rullestoler * (unntatt 9000, etc)

Hvilestoler

Kraftige transport rullestoler

Walkers

rullatorer

Rullestoltilbehør (poser, ramper og vedlegg)


Hot Tags: ultralette barn reise rullestol, Kina, Foshan, fabrikk, leverandører, billig, best

Forespørsel

You Might Also Like