Standard Pulver Spray Folding Rullestol

Standard Pulver Spray Folding Rullestol

Hver stol vi selger er sertifisert helt ny og støttet av produsentens garanti. Funksjonene på rullestoler i fabrikken: alle rullestoler bretter seg og passer i en vanlig bil, legrestene kan fjernes eller fastes. Alle rullestoler kommer fullt montert.
Chat nå

Produktdetaljer

Produktbeskrivelse

Produktet av sammenleggbar solid dekk manuell rullestol LK801C-DB er en av våre varme salg rullestoler i Europa markedet, 2000pcs eksport per måned. Vektkapasiteten på opptil 125 kg, det er design for eldre. Og alle våre produkter har vært ISO13485 og CE-sertifisert, Vi har et profesjonelt FoU-team, Ett år med kvalitetssikring er vårt engasjement for hver forbruker. Alle kunne finne en rimelig rullestol i vårt firma.


Produkt detaljer:

Produktet av sammenleggbar solid dekk manuell rullestol LK801C-DB detaljer:

Fortell solid dekk rullestol.png

Gery Handlebar kan antislip stripe design,

Lett å skyve fremover

sammenleggbart solid dekk .png

ABS antislip armlen, sikrere

Det trygge beltet kan sikre hver kunde

maksimal sikkerhet

solid dekk grå manuell rullestol.png

Bakhjulet permanent brems,

skyve folk og prøvebruk brukere kan enkelt bruke

TIM截图20180913130909.jpg


Produktutstilling:

Før du legger sammen
Etter folding
Sammenleggbar solid dekk manuell rullestol.pngSammenleggbar solid dekk rullestol.png


Produktkvalifikasjoner:

varmt salgshjulstol med CE og IS13485.jpg

 

Det er 4 typer rullestoler:

Standard rullestoler: Standard rullestol er preget av de to store hjulene på baksiden og har mindre "caster" hjul foran, slik at sitteren selv kan drive. Handle standard rullestoler.

Transporthjulestoler: Transport, eller rullestoler, kan ikke drives av sitteren bare av en følgesvenn (alle fire hjul er den mindre typen "caster"). De pleier å være lettere å løfte og kan brette seg inn i en strammere plass. Kjøre medfølger rullestoler.

Sport rullestol: Designet for rullestolbrukere på domstoler, strand eller spor, 1800wheelchair har et komplett utvalg av rabatthåndcykler og alle terrengstoler. Handle sports rullestoler.

Tilbakestille rullestoler: Lekete rullestoler er rullestoler som sitteren kan legge seg til sovestilling.

ny rullestol fro sale.jpg


Rullestol Type:

Det første du må vite når du velger rullestol er: trenger du en standard rullestol eller en transport rullestol. En standard rullestol er preget av de to store hjulene på baksiden og har mindre "caster" hjul foran, slik at sitteren selv kan drive. Transport eller reise rullestoler kan ikke drives av sitter bare av en følgesvenn (alle fire hjul er mindre "caster" type). De pleier å være lettere å løfte og kan brette seg inn i en strammere plass.

Vår service:

rullestolstjenester.pngHot Tags: standard pulver spray folding rullestol, Kina, Foshan, fabrikk, leverandører, billig, best

Forespørsel

You Might Also Like