Pneumatisk kompakt rullestol for bakdekk

Pneumatisk kompakt rullestol for bakdekk

Denne ultralette kompakte rullestolen, med høykvalitets flammehemmende, pustende nylonbelegg, sikkerhetsbelte inkludert for hver pc, holdbare sidebeskyttere, høydejusterbar fotplate samt trykk-til-lås-hjulbremser.
Chat nå

Produktdetaljer

produkt introduksjon

Ultralightweight Compact Wheelchair er lett å løfte, og den lille størrelsen gjør den ideell for reiser. Stolen veier bare 24 kg. Og er enkel å oppbevare og transportere. Stolen brettes ned på midten som en vanlig rullestol, og fotstøttene brettes også ned for å gjøre rullestolen enda mer kompakt. De bakre dekkbremsene la til komfort og sikkerhet.


Produkt detaljer

nylon cushion manual wheelchair.png

Ultralett slitesterk stålramme,

anti-rustand kort utseende.

nylon cushion lightweight wheelchair.png
  • Høyverdig flammehemmende, pustende nylonbelegg.


nylon cushion collapsible wheelchair.png

Ikke-avtakbare armlener på skrivebordslengde, svampeklosser er veldig myke og behagelige.

nylon cushion disabled wheelchair.png

Fotstøtter med borrelås for borrelås.

nylon cushion protable wheelchair.png
  • 8 ”flatfrie hjul

  • 24 ”flatfrie bakhjul med hvite ikke-merkende polyuretan dekk.
Produseret Spesifikasjon

QQ截图20171030154821.png


ProduktFunksjoner

Nylonpute lett rullestol med banebrytende design med folding for avansert allsidighet og enkel transport. 18" Polstret sete er ergonomisk utformet for komfort for å gjøre uavhengig mobilitet enkel og hyggelig. Dekkene, laget av solid gummi og montert på sammensatte hjul, sørger for en jevn kjøring, og har trykk-og-lås-funksjonalitet for ekstra sikkerhet. Den slanke rammen i svartpulver er ferdig med slitesterkt stål for å motstå sprekker og flis. Den svarte kryssstøtten og nylonbelegget er solid, lett og lite vedlikeholdsvask.


firma profil

LinkangMedical er et medisinsk utstyr som produserer& Handelsforetak som spesialiserte seg på RehabilitationProducts, Hospital Device& Helseprodukter Produserer' Produksjon& Sourcing. Med det nøyaktige produktet& tjenesteposisjonering, profesjonelt driftsteam og høykvalitets produktforsyning for å gi de beste kostnadseffektive medisinske utstyrene og tjenestene til den globale medisinske GG-forsterkeren; helsekjøpere. Vi håper Linkang Medical vil være dine mest lojale partnere i Kina.


Hot Tags: pneumatisk bakdekk kompakt rullestol, Kina, Foshan, fabrikk, leverandører, billig, best

Forespørsel

You Might Also Like