Lettvekt Dobbel bremser Rullestol

Lettvekt Dobbel bremser Rullestol

Produktet av lette dobbeltbremser rullestol LK801C3 er veldig populær på amerikanske og europeiske markeder. Rammen sølvpulverbelagt stålramme. Utformingen av dobbeltbremser og dobbel Cross Brace er sikrere for eldre og funksjonshemmede.
Chat nå

Produktdetaljer

Produktbeskrivelse

Produktet av lette dobbeltbremser rullestol LK801C3 er veldig populær på amerikanske og europeiske markeder. Rammen sølvpulverbelagt stålramme. Utformingen av dobbeltbremser og dobbel Cross Brace er sikrere for eldre og funksjonshemmede. For- og bakhjul er solide dekk for å gjøre det mer jevnt på bakken. Alle våre produkter har vært ISO13485 og CE-sertifisert, Vi har et profesjonelt FoU-team og ettersalgs service team. du kan være trygg på å kjøpe.


Produkt detaljer:

lette dobbeltbremser rullestol LK801C3 detaljer:

lette dobbeltbremser.png

Setepute med Oxford klut

mer mykt sete, behagelig

ABS armlener: ABS antislip armlener,

mer sikkert

dobbeltbremser manuell rullestol.png

Bakhjulsbrems: Lett å styre hastighet

og parkering, trygt kjører på bakkevei

lettbremser wheelchair.png Håndteringsbrems: Dobbelt sikkerhetsbeskyttelse
lette håndbremser rullestol.png

8-tommers solid forhjul,

360 graders rotasjon,

kjører jevnt


Produkt spesifikasjon:

Varebeskrivelsen

Manuell Folding Rullestol

Modell

LK-801C3

Opprinnelig sted

TIANJIN LINKANG

Forhjul

8 '' solid dekk

Passende for

Eldste mennesker og deaktivert

Bakhjul

24 '' solid dekk

Hele rammen

Sølv pulverlakkert

Setebredde

43cm

Forgaffel

Svart pulverlakkert

Setehøyde

43cm

Cross Brace

Sølv pulverlakkert

NW

15kg

pedaler

Sølv pulverlakkert jern

GW

17kg


Produktkvalifikasjoner:

beste rullestol med CE.jpg 


Hvordan velge en vitenskapelig rullestol for eldre:

Eldre mennesker kan oppleve dysfunksjon av nedre ekstremiteter og vanskeligheter med å gå på grunn av nedgangen i deres fysiske funksjoner, noe som alvorlig påvirker eldre liv og sosiale aktiviteter. Kjøpe en rullestol er ikke jo høyere prisen jo dyrere jo bedre, det viktigste er for deg selv. Hvis du velger feil rullestol, vil det ikke bare forårsake økonomisk avfall, men også å skade kroppen.

Derfor, når du kjøper en rullestol, er det best å profesjonelle institusjoner, under vurdering og veiledning av fagfolk, velge riktig fysisk tilstand av rullestolene.


setebredde

Eldre mennesker sitter på rullestolen, det skal være 2,5-4 cm mellom de to lårene og rekkene.


setelengde

Den riktige lengden er etter at eldre setter seg ned, forkanten på puten 6,5 cm bak kneet, ca 4 fingre bredt. Hvis setet er for langt, vil tåle kneet, undertrykket av blodkar og nervevev, og vil bære huden. Hvis setet er for kort, vil det øke trykket på baken, noe som forårsaker ubehag, smerte, myk vevskader og trykksår.


Ryggstøttehøyde

Under normale forhold bør den øvre kanten av ryggstøtten være ca 10 cm i armhulen, om fingerbredden. Jo lavere ryggstøtten er, desto større kroppsdel og armeringsaktivitet er, desto mer praktisk funksjonelle aktiviteter, men støtteflaten er liten, noe som påvirker kroppens glatte.


Armlen høyde

Ved overføring av armene er underarmen plassert på armlenes bakside, og albuens bøyning er omtrent 90 grader som normalt. Slike som rekkverk for høye, slitne skuldre som er lette å fremme hjulfeltet, kan lett forårsake overbelastning av huden. Når håndtaket er for lavt, har det en tendens til at armen kjører oppover, slik at kroppen dumper seg fra rullestolen. Hvis du kjører rullestolens langsiktige fremoverposisjon, kan ryggraden deformere og brystet komprimeres, noe som forårsaker pustevansker.

sete og pedalhøyde

Sete og pedalens høyde er koordinert med hverandre, hvis setet er høyt, er pedalen relativt lav, mens pedalen er høy. Under normale omstendigheter sitter de eldre i rullestolen i underekstremitetene på pedalerne, så nedre lår 1/3 foran forkant på ca 4 cm.


pute

For å få eldre til å føle seg komfortabel i rullestolen og forhindre sår på sengen, bør seteputer legges på setet på rullestolen, og puten kan distribuere trykket på baken. Vanlige puter har skumgummi og oppblåsbare puter.


Vår service:

1.Vi har bestselger til å svare deg om 24 timer!

2.Perfect ettersalgsservice kan også gi!

3.OEM & ODM er også tilgjengelig! Slik som logoer, klistremerke etc.

4.Sample rekkefølge

5.Var produktsortimentet varierer fra Manuell rullestol til Elektrisk rullestol, så du kan finne noen produkter du liker!

elektrisk rullestol service.png 


Hot Tags: lettvekt doble bremser rullestol, Kina, Foshan, fabrikk, leverandører, billig, best

Forespørsel

You Might Also Like