Lett krom belagt Transport manuell rullestol

Lett krom belagt Transport manuell rullestol

Denne rullestolen er designet for folk som ikke kan gå lett selv. Denne lette transport manuell rullestol er laget av stålrør krom belagt stol ramme, sete og tilbake er laget av PVC møbeltrekk.
Chat nå

Produktdetaljer


Produktdetaljer

lightweight transport manual wheelchair.png

 Handrim er forkrommede med en glatt overflate,

vil ikke skade bruker hendene.

chromed manual  wheelchair.png

Forkrommet forgaffel gjøre hele

rullestol pen og anstendig.

chromed lightweight wheelchair.png

Aluminium av skinner, holdbare og fast

forlenge sin levetid.


Produktspesifikasjon

QQ截图20171025174804.png


Firmainformasjon

TianjinLinkang medisinske apparater co, Ltd. er en samling av produktforskning, utvikling og salg som en av de moderne. Selskapets hovedprodukter inkluderer: medisinsk seng, hjemmetjenesten seng, sykehjem forsyninger, rullestol, toalett stol, stokk, blind stokk, walker, og air mattress og andre medisinske, rehabilitering produkter.

图片1.png

Vi har ikke bare uavhengig forskning og utviklingsteam, og etableringen av et omfattende produktet kvalitetskontroll system, sikrer fabrikken produktene med høy quality.we har mer enn 200 ansatte, 100 sett av produksjonsutstyr ledelse og produksjon styrke fremover, ikke bare kan møte en rekke store bestillinger, og kan møte OEM/ODM ordrene. Vi oppriktig ser frem til å jobbe med samarbeidet og gir kvalitetsservice til tilfredshet.Hot Tags: lett krom belagt transport manuell rullestol, Kina, Shanghai, factory, leverandører, billig, beste

Forespørsel

You Might Also Like