Handicapped Foldable Rullestol

Handicapped Foldable Rullestol

Den funksjonshemmede sammenleggbare rullestolen er sveiset av høy styrke karbonstål, og den viktigste dobbeltstøtten kan bedre forbedre stabiliteten og sikkerheten til produktet. Er de gamle og handlingen er ikke den foretrukne reiseproduktdivisjonen
Chat nå

Produktdetaljer

Den funksjonshemmede sammenleggbare rullestolen er sveiset av høy styrke karbonstål, og den viktigste dobbeltstøtten kan bedre forbedre stabiliteten og sikkerheten til produktet. Er de gamle og handlingen er ikke den foretrukne reiseproduktdivisjonen.

Produktfunksjoner:

1. Høy kvalitet karbonstål hovedramme oksidasjonsbehandling: sømløs sikkerhetssveising, kropps sterk, tung lastebearbeiding mer holdbar, brettbar og praktisk.

funksjonshemmede sammenleggbare rullestol.png

2. Pute rygg adopterer Oxford-stoff av høy kvalitet, som er behagelig og pustende, og absorberer fuktighet og fuktsikkerhet. Hold deg unna plager av sengetøy.

3. PU bakhjul: bakhjulet bruker solide PU-dekk for å forhindre flammefulle dekk og har god støtdempingseffekt. Det er trygt og trygt å bekymre deg for reisen din.

funksjonshemmede lettvekts rullestol.png

4. forsterket sikkerhetsbelte design: styrke reisesikkerheten, 360 graders beskyttelse, mer hensynsfull og mer komfortabel.

funksjonshemmede protable wheelchair.png

5. Dobbel støtteramme: Stort dobbelt X-støtteramme, høy kvalitet karbonstålrør tykk 22mm. veggtykkelse 2 mm, gjør hele rammen mer trygg og stabil.


FAQ:

Spørsmål: Kan jeg få noen eksempler?

A: Ja, vi er beæret med å tilby deg prøver for kvalitetskontroll, men det vil legge til ekstra kostnader og fraktkostnader med bud.

Spørsmål: Kan jeg blande ulike modeller i en container?

A: Ja, forskjellige modeller kan blandes i en beholder.

Spørsmål: Kan vi bruke vår logo og hva med farge?

A: Ja, noen logo, klistremerke eller farge er akseptabelt, vi kan produsere rullestolen i henhold til dine krav. Vi gir OEM og ODM.

Spørsmål: Hvilken betaling godtar du?

A: Vår vanlige praksis for betaling er L / C, T / T.

Spørsmål: Hva er leveringstiden?

A: Leveringstiden varierer fra 25 til 40 dager etter den forskjellige rullestolen.


Applikasjon:

Denne typen eldre eller ubeleilig pasient kan brukes som et tilleggsverktøy for livet. Som mobil sanitetsutstyr kan det plasseres hensiktsmessig i soverommet eller verftet, og det kan brukes bedre med toalett sanitærutstyr. Praktisk og sjenerøs, lett å flytte.

通用 图 - 轮椅 .png


Fordel:

1.Low MOQ: Det kan møte din salgsfremmende virksomhet veldig bra.

2.OEM Akseptert: Vi kan produsere ethvert design.

3.God Service: Vi behandler kunder som venn.

4.God kvalitet: Vi har strenge kvalitetskontroll system. Godt rykte i markedet.

5.Fast og billig levering: Vi har stor rabatt fra speditør (Long Contract).


Bestillingsguide der Guide

Generell bestillingsinformasjon

Vi er stolte av vårt arbeid og i det store utvalget av produkter vi tilbyr. Vi er erfarne med å betjene markedet i Sør-Amerika, europeisk marked, Midtøsten og Afrika. Vær oppmerksom på at våre produksjonsledetider er avhengige av bestemte varer og varemengder. Vår suksess har vært basert på vår forståelse av kravene og arten av salgsfremmende og markedsføringsfrister. Derfor sørger vi alltid for at hver ordre leveres til tiden.Hot Tags: funksjonshemmede sammenleggbare rullestol, Kina, Foshan, fabrikk, leverandører, billig, best

Forespørsel

You Might Also Like