Økonomisk høy tetthet Aluminium Sammenleggbare Rullestol

Økonomisk høy tetthet Aluminium Sammenleggbare Rullestol

Prosessen med rullestoldesign har et hovedmål å produsere rullestoler som utfører uvanlig og gir passende sitteplasser for rullestolbrukere. Rullestolenes utforming innebærer også å skape riktig postural støtte for brukeren uten å svekke holdbarhet, sikkerhet og styrke.
Chat nå

Produktdetaljer

Aluminium Rullestol Beskrivelse

Rullestedsdesignspesifikasjoner er opprettet av industrien som helhet, noe som betyr at folk er involvert på alle nivåer i bransjen. Dette vil inkludere statlige organer som er ansvarlige for rullestolregler, produsentene som lager design, er rullestolprodusentens ingeniører også involvert i prosessen.


Aluminium Rullestol Funksjoner

Her er det mange beslutninger som må gjøres og forståelse for hvordan hver beslutning vil påvirke andre beslutninger, er viktig. For eksempel, hvis du velger en lav setehøyde, kan du ikke velge store hjul da hjulene vil påvirke setehøyden. Et annet eksempel er at hvis du velger 70 graders fotstenger, kan du ikke velge 8 "hjul. Ofte velge riktig rullestolkonfigurasjon for rullestol er en tilsynelatende uendelig serie kompromisser.Aluminium rullestol deler og tilbehør


ALUMINIUM HJULBOK BILDER SHOWWHEELCHAIR PARAMETERS

TIM截图20180512110715.jpg


Søknad :
Dette produktet er egnet for operasjonsvansker hos funksjonshemmede, pasienter og svake eldre, i stedet for å gå på verktøy.


KUNDESERVICE:

Vi er en av de profesjonelle rullestol fabrikken her i Kina,
Beste produksjonskapasitet, Best kvalitetskontroll, Best Service,
Vi startet som en fabrikk, produserer rullestoler, elektrisk scooter, Knee rehabilitering utstyr, spesialiserer seg i lettvekt bærbar sammenleggbar rullestol.

Hot Tags: økonomisk høy tetthet aluminium sammenleggbar rullestol, Kina, Foshan, fabrikk, leverandører, billig, best

Forespørsel

You Might Also Like