Krom belagt sammenleggbar ikke-pneumatisk rullestol

Krom belagt sammenleggbar ikke-pneumatisk rullestol

Denne rullestol ble hentet inn for å øke Wightlinks tilgjengelighet tilbyr før en travel sommeren høytiden.
Chat nå

Produktdetaljer

Produktbeskrivelse:


Denne chrome rullestolen har en ny justerbar sitteplasser system som har en maksimal sete dybde på 18" til 20", gjør det mer egnet til høyere brukere.

Designet med stil og justeringsmuligheter Husk, det er siste i denne serien med rullestol, og som med den opprinnelige modellen har, som er utformet for å være enkel å bruke og estetisk tiltalende.

I tillegg tilbyr en rullestol løsning for høyere brukere som har tidligere hatt problemer med å finne en passende rullestol,

en kraftig versjon er også tilgjengelig i sete bredder 20-, 22 "& 24" for brukere på opptil 170kg.


Produkt detaljer bilder:


chromed foldable wheelchair.jpg


Denne rullestolen kan brettes enkelt og bæres i bilen, veldig egnet for reise eller gå ut.


chromed foldable manual wheelchair.jpg


Det er ikke-pneumatisk bakre dekk med forkrommet handrim, svært blanke og anti-rust.


chromed manual wheelchair.jpg


Paneler i rustfritt stål og stål håndbremsen, sikre brukere sikkerhet.


chromed protable wheelchair.jpg


Myk og PVC armrest, behagelig å bli utfylt og hvile.


chromed ultralight wheelchair.jpg


Holdbar X-brace, støtte hele rullestol, 1,5 mm stål rør bærer en tung plikt.


Produktspesifikasjoner:

QQ截图20171027165117.png


Produkt program:


Ikke alle funksjonshemninger er like, og fordi de manifesterer seg på forskjellige måter, det er vanskelig å gjøre generalizations. Utrolig avansert og lette exoskeletons og sitte-stativ stoler er bare veldig egnet for personer med god øverste organ styrke. Personer med lavere ryggmargsskader eller forhold som påvirker bare sin beinmuskulaturen, for eksempel, kanskje kunne bruke dem. Men for de med nevromuskulære lidelser, for eksempel med en sitte-stativ stol ville være for mye av en belastning på kroppen sin.


Vedlikehold:


Våre vedlikehold er veldig stict med rullestol som det har vært svært få problemer med årene, og vi måtte sjelden kontakt Hayling rullestoler unntatt å bestille flere modeller på grunn av deres popularitet og ytelse.


Selskapsinformasjon:


LINKANG har vært utviklet i en omfattende enhet med R&D, design, produksjon og handel. Vi holde oss til å forfølge den driftige & nyskapende ånd. Det brakte i moderne ledelse modeller og putte den i praksis.

LINKANG jobber kontinuerlig med å møte markedet og imøtekomme behovet til kundene å forme en kjente nasjonal merkevare. Vi er villige til å ta ut vår vakre fremtid med deg!


Pakking & frakt

Pakning: Kartong plasseres ryddig.

Frakt: Last antallet beregnes perfekt til fullt i en 20GP/40GP/40HQ.Hot Tags: krom belagt sammenleggbar ikke-pneumatisk rullestol, Kina, Shanghai, factory, leverandører, billig, beste

Forespørsel

You Might Also Like