Strekkbar sammenleggbar glidekryp

Strekkbar sammenleggbar glidekryp

Denne strekkbare sammenleggbare glidekryssen er laget av 100% Aluminium. Skarp konstruksjon er lett og sterk. Foldbar pol kan gjøre det mye lettere å bære, den korteste lengden har bare 27,5 cm lengde. Du kan sette den i en pakke og bære til hvor som helst. Knapskapet er veldig enkelt for deg å justere lengden.
Chat nå

Produktdetaljer

produkt introduksjon

Denne strekkbare sammenleggbare glidekryssen samler omhyggelig innsats fra hundrevis av designere. Sammenleggbart og justering gjør det mer glatt og slitesterkt. Spesiell kartong forsterket og fortykket er støtsikker.


Produkt detaljer

justerbar sammenleggbar antislipende crutch.jpg

Aluminiumsmateriale, veldig rør er 1,2 mm.

sammenleggbar anti-slip crutch.jpg Beskyttende gummisuger nederst.
lett, tøybar, sammenleggbar, glidende kryss.png

Trefoldig stokrute

Beskyttelig, strekkbar, sammenleggbar, glidende kryss.png

Humanisert design med perfekt følelse.


Produkt spesifikasjon

Varebeskrivelsen

Sammenleggbar Cane

Modell

LK-92 71

Opprinnelig sted

Kina

Passende for

Eldre og funksjonshemmede

Materiale

Aluminiumslegering

Høyde

80-90 CM

Farge

Brun svart

Mål

61 * 16 * 26 CM

PCS / CN

6 0 stk
 

NW

0,3 kg


firmainformasjon

1. Vi er profesjonelle rullestolprodusent med nesten 10 års erfaring i China.We har 5 teknikere, mer enn 30 ansatte og vi eier mange nasjonale patent. Våre produkter har ISO13485 og CE og SGS sertifikat.
2. Vi er lokalisert i byen Wangqingtuo, rullestolen i Kina, med stor støtte for rullestolbrukere. Alle våre rullestoler overholder internasjonale kvalitetsstandarder og kundenes behov, og er sterkt verdsatt på en rekke markeder over hele verden. Vårt hovedmarked er asiatisk, Afrika, Sør-Amerika ect.

3. Tianjin Linkang Medical Apparatus Co, Ltd er en profesjonell produsent og eksportør integrere design, utvikling og produksjon av elektriske rullestoler, manuelle rullestoler, kommode rullestoler, turgåere, krykker og kaner, elektriske sykehus senger og tilhørende tilbehør.


Våre Servicer

1. Gjør forespørselen din om 24 arbeidstimer.

2.Customized design er tilgjengelig. OEM og ODM er velkommen.

3.Professional ingeniører & Eksklusiv og unik løsning.

4. Velutdannede staber.


FAQ

Spørsmål 1: Er du handelsselskap eller produsent?

A1. Velkommen til fabrikken vår hvis du er ledig. Vi er profesjonelle fold lett rullestol, kneet walker scooter og elektrisk scooter produsent, vi har mye mer erfaring i global market.we kan sikre produktkvalitet, pre-salg og etter salg service, alle reservedeler Deler kan sendes når du må bytte ut.

Q2. Kan jeg skrive ut firmaets logo på modeller, godtar du OEM / ODM bestillinger?

A2: Ja, vi aksepterer OEM / ODM bestillinger. Det er tilgjengelig for å skrive ut logoen på elektrisk rullestol. Vennligst send din HD-logo før produksjonen, og bekreft med deg til du får din tilfredshet for prøven.Hot Tags: stretchable foldbare anti-slip krykke, Kina, Foshan, fabrikk, leverandører, billig, best

Forespørsel

You Might Also Like