Her kommer den tomme boksen til slutt! Ca 730000 TEU tomme containere ankommer Ningbo Port!

- Mar 05, 2021-

Tom container - siden juni i fjor har tom container blitt en" hot word" innen sjøtransport


Under påvirkning av epidemien vil China&# 39s utenrikshandelsnæring være relativt lav i første halvdel av 2020, og vil komme seg raskt i andre halvdel av 2020. Effektiviteten til internasjonal logistikk og utenlandske havner vil imidlertid være påvirket av epidemien.


Et stort antall tomme containere er overlagret i USA, Europa, Australia og andre steder. Et stort antall tomme containere i markedet fører til økning av fraktpriser, og prisene på populære ruter til og med dobles.


Drevet av stigende fraktrater konkurrerer utenrikshandelsbedrifter om å levere varer først, noe som forverrer spenningen ved å presse opp fraktrater og bruke containere.


Derfor, siden andre halvdel av 2020, på grunn av mangel på fraktkapasitet, er" en boks vanskelig å finne" har blitt en av faktorene som mange utenrikshandelsbedrifter er plaget av, og nå løses problemet gradvis.

Omtrent 730000 TEU tomme containere ankommer Ningbo PortNylig har" COSCO Shipping star" bærer 15294teu containere sakte til kai ved køye 6 i Ningbo Meidong Container Terminal Co., Ltd.


Den oppmuntrende nyheten er at dette 200000 DWT store containerskipet har lastet 13469 teu tomme containere, noe som letter" nesten tørst" for tomme containere på det kinesiske markedet.


29. januar ble" Dafei wandailan" skip som transporterer mer enn 6100 tomme containere til kai ved havnen i Ningbo Meishan.


Det er underforstått at mer enn 6100 tomme containere fra mange havner rundt om i verden vil bli losset i Ningbo, noe som letter den nåværende situasjonen med tett fraktkapasitet og vanskelig å finne en container.

image