Colombo Port Strike lammet! Nigerias største havn er tungt overbygd!

- Jul 27, 2020-

Nylig, på grunn av dårlig vær, epidemisk situasjon og andre årsaker, har noen viktige havner blitt påvirket i en viss grad.Protest og streik i Colombo havn21. juli sa fagforeningen til Colombo havnemyndighet på Sri Lanka: Det er planlagt å holde en protest og streik på øst-containerterminalen i Colombo havn fra 22. juli i en uke.


For tiden er det 23 fagforeninger i havnebransjen i Colombo, og alle fagforeningens medlemmer har deltatt i protesten. Protestvirksomheten ved øst-containerterminalen i Colombo-havnen vil i stor grad føre til total lammelse av havnen og svikt i tollbehandlingen av varer.


Speditører og utenrikshandelvenner i denne havnen bør ta hensyn.

Colombo havn, også kjent som Colombo kunstige havn, er ikke bare den største havnen på Sri Lanka, men også en av de største kunstige havnene i verden.


Havneområdet til Colombo havn er 24000 kvadratmeter. Det er to portinnganger. Vanndybden til havnen er mellom 9 meter og 11 meter. Forholdene er gode. Den er egnet til å legge store og super store kar. Den kan parkere 40 super store skip og noen små og mellomstore fartøy samtidig.


Det er tre bølgesperrer i sørvest, nordøst og nordvest for havnen, med den ene siden mot sjøen. Plasseringen er utmerket og praktisk for skip å komme inn og forlate.

Den utmerkede geografiske beliggenheten til havnen i Colombo på Sri Lanka, som bare har en sentral beliggenhet på øst- og vestkysten av Det indiske hav, ligger omtrent 3000 km fra Malacasundet og Adenbukten, så det er en transitthavn og forsyningshavn for skip som krysser Indiahavet.Nigeria' s største havn er tungt overbelastetAPAPA-porten, Nigeria' s største havn, opplever alvorlig overbelastning. Containerflåten har ventet utenfor havnen i flere måneder bare for å komme i kø.


For tiden er alle veier som fører til Lagos havn i alvorlig overbelastning. Det er lange linjer med lastebiler. Sjåfører håper å ankomme havnen så snart som mulig, legge ned eksportcontainere eller hente importerte containere.

I denne perioden holdt bilistene seg på den gjørmete og skitne reisen. På grunn av regnværet i området forverret veiforholdene. De badet, spiste og sov i området om natten, og ventet på å få lov til å komme inn i havnen.